söndag 19 februari 2012

Det händer bara i New York...

Dagarna här i stan är fyllda till bredden av lustiga små händelser och det bästa av allt....ingen lyfter ens på ögonbrynen! Gårdagen var inget undantag så här bjuder jag på några små guldkorn:

* Heldag utan karta och inte vilse en endaste gång...DET händer bara i N.Y!! Fast...vet man inte riktigt var man ska kan man ju inte gå vilse...right?!
* Brunchade på 5th ave på en välkänd fransk bistro, mycket gott och på menyn; Hangover-breakfast...klockan 2 på en lördag...DET är bara för att man kan!
* Starbuckskaffe på en bänk i ett soligt Central park med en ekorre på axeln...ja men varför inte, blev ju inte biten iallafall...
* Suktade efter den chockrosa limousinen med dubbeluppsättning bakhjäl som sakta rullade förbi på nån av avenyerna på west side - står numera på min vill-ha-lista!
* Mini-cupcakes, regular cupcakes eller kanske tårtvariantcupcakes... (blev regular och jisses va gott det va!!)
* Hör tunga steg...nån går sakta förbi, det rasslar lite välbekant men kan inte placera ljudet...vänder min om och kollar och...jo men visst det är självaste Jack Sparrow som kommer gående....och som försvinner ner i tunnelbanan...ja men varför inte liksom!!

Snabbt upp me kameran..inte varje dag Jack Sparrow traskar förbi..

* Dejt med familjen Oscarsson på kvällskvisten...gick givetvis lite halvvilse och eftersom det spöregnade så representerade jag kategorin dränkt katt...meeen hallå...detta är N.Y, vem bryr sig?! En mycket trevlig kväll blev det iallafall!
* Hästdroska, limo eller yellow-cab...taximöjligheterna på Time Square är oändliga på lördagskvällarna!

Alla får snällt vänta när det är rött!

Nu är det dags för nya äventyr igen...och snart är det dags att svira om inför dagens modevisningsmaraton! Hallihopp och ha en bra söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar