onsdag 15 februari 2012

När saker är liite mer förvirrande än vanligt....

Kom till arenan idag som vanligt för min dagliga träning, stövlar in, precis som vanligt, lite halvtrött i ögat, hoppar upp på löparbandet och inser att....salen kryllar av finklädda människor, en snubbe spelar cello och det är långbord dukade i halva arenan, ni vet såna där fina bord med vita dukar och levande ljus... Confused!! Va hände där??! Dock verkade ingen misstycka att jag tänkt motionera så ja körde ett pass där mitt i representationsmiddagen haha! Kändes lite typiskt team Thai anda faktiskt - det är bara slappna av och låta det hända och det va faktiskt ganska trevligt att motionera till livemusik a la cello *hehe*.

Idag skulle vi ha varit på en sjukhus-sightseen här i Columbus men den ställdes in sent igår kväll pga personliga skäl hos en av lärarna...aja! Resulterade i en hemma-studiedag igen så skriver så tangenterna ryker...inte mycket kvar nu (känns som jag skrivit...inte mycket kvar nu...i en vecka eller så men man blir ju aldrig helt klar)!

Har ett litet problem; vad innebär dresscode: chic egentligen....??!! Imorrn bär det nämligen av till NY igen för en fullspäckad helg på Fashion week, har lite svårt att knäcka koden va som ska packas ner i väskan dock hmm hmm hmmmm.... Aja det löser sig väl som ja brukar säga!
kraam på er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar