måndag 24 oktober 2011

Det är bara att slappna av & låta det hända...




Herregud vilken galen & trevlig helg vi haft!! Förutom en mindre trevlig fågelbajs klutt i Linas huvud så var resan mycket bekväm.. Båtturen var trevlig, lite balans konster för att klättra över matvarorna som skulle med till ön var ganska intressant dock. Tillika när vi skulle av & fick gå på relingen på utsidan & desperat hålla i sig för att inte flyga överbord med packning & allt. Tog en promenad mot resorten & vad hittade vi? En mycket trevlig liten bar som tyvärr inte öppnat än, men som såg vår desperation & välkomnade oss in ändå. Ungefär 3 timmar senare (oops...) & 10 samtal till vårat boende för att förklara att vi var "stuck" & därför var sena så begav vi oss till rummet. När vi anlände står ett gäng thai folk & ropar: Eveline is heeere!! Vi vrålade tilllbaka: Yes shee iiiiis! Det var starten på en väldigt rolig kväll! Hela thailands manliga gay befolkning befann sig på samma ö, så vi dansade hela natten lång tillsammans med män som dansade mer feminint än en själv! Shit vilka härliga människor! Så galet roligt.. Hoppade brinnande hopprep & lyckades förstås fastna (ovanligt Eveline..) så en liten lätt svedd hudbit befinner sig nu på mitt ben, men vad tusan, shit happens..


Påväg till koh Samet


Ev ska hoppa hopprep...

LIMBO

Lina in action

Dagen efter var det strandhäng tillsammans med damp hundar & en väldans massa svenskar runt omkring sig.. Det var lite märkligt att höra svenska överallt.. Jag & Jo var liiite halvt dämpade på morgonen & när Em & Lina glatt hittade en snorkeltur från 11-17 så valde vi att släppa dem fria. Vi bosatte oss på stranden, förvarnade varandra om att vi nog kommer va lite tysta, men icke.. Många skratt & roliga diskussioner blev det.. Snorkel safari brudarna hade det också super skoj, balanserandes på plankor bara för att mitt ute på plankan få reda på att det är en shark farm nedanför. Lina hade en dust med sin bikini, tydligen så ville balobisarna simma fritt för de bröt sönder bikinin mitt bland ett led av japanska turister i flytvästar.. Som tur var befann hon sig i vattnet, mindre tur att vattnet var kristallklart kanske dock väldigt underhållande... Tidigare på morgonen så bestämde vi att om snorkel brudarna behövde oss till havs så skulle de ropa Yellow boat, som kod ord.. Lina mindes detta & vrålade "Yellow boat" varpå Em bara skrattade. Hon förstod dock när Lina ropade " seriously, YELLOW BOAT.. Ett lånat sykit senare på en strand så var iallafall problemet löst..

 





Syjunta på stranden                                                                      





 Hur F**N hamnade jag här??!! På en planka mitt i en hajfarm...!!  Riktigt bra säkerhetstänk, verkligen, vad skulle EU säga om detta??! citat Emilie



Kvällen spenderades återigen på stranden, denna kväll var det om inte mer män i bara överkroppar på dansgolvet. Men det var inte vi som var bytet.. Däremot hade några svenska grabbar det lite jobbigt ett tag. En av dem tittade på mig & frågade med stora. rädda ögon- Är det här en gay bar eller?? De har aldrig kännt sig så eftertraktade dock.. He he! Lite senare så kom jag på en väldigt bra idé, Jo hade gått ner lite i vattnet för att svalka fötterna, men för att kompensera min brännskada så tänkte jag att det var bäst att go all the way... Vips så befann vi oss i havet, med kläder & allt.. Jättebra beslut faktiskt, ibland blir jag så impad över mig själv.. Kläderna var sedan dyngsura hela natten. Men skoj var det! Eftersom det var otroligt trångt på dansgolvet så öppnade vi vårat egna dansgolv på stranden tillsammans med thai folk & en galen kambodians kvinna som senare försökte slå in dörren till hennes rum för hennes kille hade låst in sig & somnat.. Henne ville man inte göra upprörd! Eller vad säger du Em?


Ev och Cambodianskan

Jo in action



Buckettime!

Sista dagen var det återigen ett strandhäng, vi är nog alla lite lätt friterade sådär.. Det är holiday i thailand idag, så vi hade ju en söndag att slå klackarna i taket på också. Denna kväll tog vi en liten pub runda tillsammans med de svenska grabbarna som kom fram till oss utanför klubben. Det var skoj att se en annan strand också, men efter att ha skapat ett dansgolv på den baren så kände vi en dragning tillbaka till "vår" klubb & hela gänget befann sig återigen bland herrarna på dansgolvet & hade så sjukt roligt! Tydligen så tyckte vi ju att det där med att bada med kläderna på, det var ju jätte kul & smart, för nog tusan gjorde vi det igen..

Idag har vi sorgligt nog lämnat ön efter en helg som innehöll allt, det enda vi saknat är sömn :) Full av ny energi efter att ha umgått med så trevligt sällskap..

Lite uppdate om översvämningarna också- Det är fortfarande torrt här, Ems skola är stängd nästa vecka också, men läget här är lugnt.. Ingen kaos på gatorna..

Springpride a la Thailand eller va sjutton hände...



Hemresa i oväder på gammal fiskebåt, bäst att gömma sig för regnet




Hörs snart igen...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar