fredag 14 oktober 2011

Svedalabyte i casa de la team Thai...


Godmorgon på er!! Igår kväll hände det som inte får hända -- internet dog!! Tre icke-tekniska tjejer kröp omkring och meckade dator hela halva natten för att sedan komma på, med hjälp av mer teknisk expertis från sverige att det var ett centralt fel i Bangkok. Troligtvis pga översvämningarna... Nu på morgonen så funkar det iallafall igen :-)

Igår va det svedala-byte här i Bangkok. Jag hämtade upp Johanna på flygplatsen halv sex på morgonen. Resan dit var lite småspännande då taxin åkte genom en tunnel som visade sig vara översvämmad, som att åka flumeride ungefär... Efter en starbuckskaffe och ett par skrattattacker åt förvirrade människor och svenskar i vinterjacka (jag vet, jag ÄR elak), så kom Johanna gående, så roligt att träffa henne!!

Dagen spenderades med shopping!! Avverkade siam och MBK och kom hem med en massa fynd. Eller...vad sägs om en uppblåsbar strandväska, slå den ni!!

På kvällen var det dags att vinka av Katarina, tror ingen riktigt fattade var hennes vecka här tog vägen! Tiden verkligen springer iväg när man är här!!

Idag ska vi bege oss till koh Larn som ligger utanför Pattaya. Återigen hoppas vi på en solig weekend på en vit sandstrand. Hoppas ni där hemma eller var ni nu befinner er får en underbar helg ni också så hörs vi igen på söndag!

kramar från Emilie
ps. Eveline har haft sönder sin skyddsängel, den har tappat en vinge!! Först skar den Eveline i fingret så vi fick tejpa ihop henne, sen dog Bengt och sen dog internet... känns tryggt det här, Alex kan du vara gullig och skicka över lite god karma tack...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar