torsdag 22 september 2011

Höööögt ovan molnen......

Jag är MÄTT!!! Japp så kan man väl sammanfatta min nuvarande hälsostatus... Eveline och jag tog en taxi till Chrystal restaurant som ligger på 82a våningen i Baiyoke Tower II. Restaurangen var en stoor buffé med diverse delikatesser eller vad sägs om färska skaldjur; musslor, ostron, räkor, kräftor, diverse sallader, soppor, varma skaldjur (vi snackar havskräftor, hel krabba osv), sushi av alla de slag (Evelines kommentar: men...laxen är ju RÅ slog det mesta under kvällen haha!!), pasta med diverse såser, thaimat, fisk, grillat kött, potatisar av alla de slag och BEA-sås!!!! Lycka!! För att sen fortsätta med efterrättsbuffen innehållande crepes som flamberades som man ville ha dom och med valfri fyllning, glass av alla sorter, kakor, färst frukt, tårta och en chokladfontän.... har missat hälften som var med!! Vi satt vid ett bord precis vid fönstret med utsikt över hela stan, till en början med svindel men snart hade vi liksom vant oss vid att vara högt över stadens myller...

Vi käkade så vi i princip sprack, sen vandrade vi ytterligare två trappor upp för att njuta (?!) av utsikten från skrapans roterande utkikstorn... AMAZING!! Ett par drinkar senare tog vi oss åter ner på markplan och tog ett varv på marknaden, shoppade x antal dojjor för 100bath (=25pix) styck och en backpackerväska till mig som ska på äventyr nästa vecka. En rosa tuktuk körde oss hem genom Bangkoks nattmyller, sladdade lite lätt i kurvorna och körde plattan i mattan på raksträckorna haha!! Å bäst av allt...nästan... imorrn tar vi sovmorron tjoohoo!!

Här kommer lite bilder som får er gröna av avund mohahaha!!

utsikt från vårat bord på 82a våningen


skååål

tallrik ett...



tallrik två (observera krabban!)

konsten att öppna en krabba, körde IKEA stuket dvs allt går att plocka isär haha!


nästa tallrik


på våning 84a, börjar bli hööögt nu :-)



...bäst å hålla i sig...

skaplig utsikt




konsten att äta med pinnar





mina nya dojjor :-) blir glad av att bara titta på dom!!


         vad gör man inte för att roa folk :-)               gaaalen tuktukfärd hemåt!!
                            
                                                     Tack å gooonatt!!  
                                                         //Emilie 
               

2 kommentarer:

  1. Åh ni ser ut att ha det heeeelt underbart!! Lätt avis... Hoppas ni får det kul på djungeltrippen, glöm inte myssmedel! Och Emilie hälsa koh chang så mycket, och om du åker till koh Mak glöm inte kolla in monkey island, ett reagge hotel typ där de hade livemusig i baren (men akta dig för ciggen!!)
    ÅHHHH vad jag längtar utomlands!!!! kraam från elin (mats hälsar)

    SvaraRadera
  2. åhh tack för tipset Elin, jag ska via koh Mak så ska bo på koh Mak resort en natt men ska absolut kolla upp det stället ;-) kraaam på er!!

    SvaraRadera