söndag 11 september 2011

Man vet ju aldrig var man hamnar!?

Igår var vi ute & käkade med Paul. Efter lite virrvarr att försöka lokalisera honom på den jättelika platsen Siam, med tusen olika ingångar lyckades vi tillslut hitta honom... Tog en liten promenad & försökte hitta nånstans att sätta oss.. Vi landade tillslut på en japansk restaurang. Tittade på menyn, stackars servitören försökte hjälpa oss att berätta vad det var för mat, han började med att berätta vilka som var väldigt starka.. De har väl en del västerlänningar som kunder förmodar jag. Vi tackade & valde andra maträtter :)

Fick in en skål med soppa & äggnudlar, supergott! Vi drack soppan direkt ur skålen som vana japaner & åt nudlarna med pinnar. Jag & Emilie var väldigt nöjda med vår prestation. När vi gick ut lägger hon märke till att alla andra fått skedar till sin soppa.. Hrmm, jaja, vi gjorde det "japan style", all heder åt oss!

Paul tog oss till PatPong-midnight market som låg ett par hållplatser bort. Som vanligt regnar det här, men igår var det något speciellt, det regnade små små små droppar men massor. Alla som har lite lockigt hår vet ju vad som händer då.. Varenda litet strå ställer sig rätt ut & håret blir superstort- kan tillägga att jag faktiskt hade försökt att platta håret lite innan, till Emilies stora förtjusning.. Det där kommer aldrig att hålla! Jodå, säger jag.. Hon fick rätt..

Det var så sjukt roligt att gå runt där på marknaden.. Vi kunde inte gå 3 meter innan nån slängde fram "Super pussy, you want super pussy- ping pong show" & försökte få in oss på olika rum. Sex shower överallt, tjejer som stod på bardiskerna & dansade. En thailändare kom fram & sa sex show, nej! vi vill inte se nån ping pong show! Varpå han blir förnärmad & säger argt- no! no ping pong, real fuck show! FUCK SHOW förtydligade han med vissa kroppsrörelser för att förstärka sitt uttal.. Tänk er att han säger det med en bestämd röst & ett starkt uttal.. Lät som att han var i en porrfilm från 90 talet. Jag höll på att skratta ihjäl mig! Vi hittade tillslut en bar där det inte var halvnakna tjejer som ålade, där satte vi oss & spanade på folk. När Paul sedan hade gått (han ska springa ett lopp idag) så såg vi hur thai brudar jobbar baren skulle man kunna säga.. Riktade in sig på karlar, de jagar i flock..Var ganska fascinerande att se faktiskt. herregud.. När vi gick hemåt så var det ytterligare 100 erbjudanden om pingpong, sexshow etc, när vi vänligt men bestämt tackade nej så sa dom- you don´t want to try something new? Ha ha ha ha!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar